Osebja Povecanje Storitve v Slovenija

Začeti

Osebja Povecanje Storitve

je boutique kadrovsko podjetje, ki ponuja pogodbo, pogodbo za najem in možnosti namestitve za najemne pravice za naše stranke. At , smo zgradili odnose z vrhunskimi talenti in pomagali omogočiti in povezati naše stranke z našo mrežo.Specializirani smo pri zagotavljanju strategije outsourcinga pri zaposlovanju projekta Slovenija da bi zagotovili izpolnjevanje vaših poslovnih ciljev. Ocenjujemo obstoječe osebje in ugotovimo, katera dodatna znanja so potrebna za opravljeno delo. Tukaj smo, da vam pomagamo, ko vaše podjetje potrebuje dodatno usposobljeno osebje.

Zaposlovanje Mobile Razvijalci v Slovenija

Staff Augmentation® je vzpostavil močne povezave s potrjenimi mobilnimi razvijalci v Slovenija. Velika večina teh kandidatov je zaključila BS / MS na področju računalništva. Da bi bili na tekočem z najnovejšimi tehnologijami, so pozvani, da dokončajo tekoče študije v okviru svojih specialnih področij. Naše storitve vključujejo Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin razvijalcem.

O tem Razvoj mobilnih naprav

Zaposlovanje Javascript Razvijalci v Slovenija

Staff Augmentation® je vzpostavil močne povezave s potrjenimi razvijalci javascripta v Slovenija. Velika večina teh kandidatov je zaključila BS / MS na področju računalništva. Da bi bili na tekočem z najnovejšimi tehnologijami, so pozvani, da dokončajo tekoče študije v okviru svojih specialnih področij. Naše storitve vključujejo Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React, React Native, Typescript and Vue JS razvijalcem.

O tem Razvoj Javascripta

Zaposlovanje CMS & eCommerce Razvijalci v Slovenija

Staff Augmentation® je zgradil močne povezave s certificiranimi razvijalci CMS in eCommerce v Slovenija. Velika večina teh kandidatov je zaključila BS / MS na področju računalništva. Da bi bili na tekočem z najnovejšimi tehnologijami, so pozvani, da dokončajo tekoče študije v okviru svojih specialnih področij. Naše storitve vključujejo BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, Open Cart, Presta Shop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress razvijalcem.

O tem CMS & eCommerce

Zaposlovanje Backend Razvijalci v Slovenija

Staff Augmentation® je vzpostavil močne povezave s potrjenimi razvijalci v ozadju Slovenija. Velika večina teh kandidatov je zaključila BS / MS na področju računalništva. Da bi bili na tekočem z najnovejšimi tehnologijami, so pozvani, da dokončajo tekoče študije v okviru svojih specialnih področij. Naše storitve vključujejo ASP.Net, C#, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails razvijalcem.

O tem Razvoj v ozadju

Predlog za vrednost

Zakaj izbrati Staff Augmentation® kot vaš partner za zaposlovanje Slovenija ?

Pomagamo vam pri pridobivanju IT talentov in razvijalcev v Slovenija

Dosežite lokalni talent

Pridobite neposreden dostop do nabora talentov IT Slovenija.

Prihrani čas

Delegat nabave Slovenian IT kandidati za Staff Augmentation®

Prihranite denar

Znatno zmanjšajte stroške zaposlovanja v. \ T Slovenija.

Imamo dostop do več tisoč razvijalcev v Slovenija.

Podpora

Pomagamo vam vzpostaviti odnose v Slovenija in uporabite tehnike zadrževanja zaposlenih, da zagotovite pripadnost ekipam.

Strict Hiring

Naš proces zaposlovanja je strog. Opravljamo obširna testiranja, da ohranimo le najboljše.